Кошик
29898 відгуків
Заповнюйте всі Ваші дані в корзині для швидкої відправки!
+380 (50) 357-00-24
+380 (63) 249-13-03

Блендери

Блендер – незамінний кухонний інструмент

У будь-якій сучасній кухні важливі не тільки гармонія і краса, але і функціональність. Саме з цієї причини на кухні повинно бути багато кухонної техніки, з допомогою якої можна втілювати в життя будь-які кулінарні шедеври. Одним з обов'язкових пристроїв, які повинні бути на кожній кухні, є блендер. Це дуже корисне кухонне пристосування. Воно дозволяє подрібнювати продукти до стану пюре. З його допомогою можна готувати різноманітні коктейлі, креми, смузі і багато інших напоїв і страв.

 

Які типи блендерів бувають?

Всі бленди підрозділяють на типи в залежності від таких параметрів: типу конструкції, технічних характеристик, підтримуваних функцій і комплектації.

 

По типу конструкції виділяють два види блендерів:

Ручні, їх ще називаю занурювальні – являють собою досить мобільні пристрої, основним завданням яких є подрібнення продуктів. Вони можуть комплектуватися знімними насадками, що дає можливість з їх допомогою вирішувати різні кулінарні задачі, наприклад, збивати що небудь, за допомогою насадки-віночка. Занурювальні блендери займають мало місця, що дуже зручно для маленьких кухонь. Але при цьому потужність таких блендерів, порівняно зі стаціонарними, набагато менше. Це вимагає давати перепочинок пристрою після 3-5 хвилин безперервної роботи.

Стаціонарні – цей вид пристрою більш потужний і функціональний, ніж занурювальний. За допомогою стаціонарного блендера можна виконувати набагато більше операцій: замішувати тісто, подрібнювати горіхи, готувати фарш, кришити лід, плюс робити те, що вміють занурювальні блендери. Стаціонарний блендер набагато могутніше заглибного і має значні розміри. При цьому він без проблем витримує тривалу безперервну роботу і вимагає мінімальних зусиль і участі з боку людини.

 

Основні технічні характеристики блендерів, які впливають на функціональність і якість даного виду техніки:

Об'єм чаші – характеристика, від якої залежить скільки порцій за раз можна буде зробити в блендері. Чим більше чаша, тим, відповідно, більше порцій можна приготувати за один раз. Ця характеристика актуальна тільки для стаціонарних блендерів, так як занурювальні можна опускати в ємності будь-якого обсягу.

Потужність – характеристика, яка визначає скільки продукції за раз зможе обробити блендер і швидкість виконання блендером його роботи. Також, чим більше потужність блендера, тим з більш твердими продуктами він зможе впоратися.

Матеріал корпусу – найчастіше для виготовлення корпусу використовують харчовий пластик, це дозволяє зробити його більш легким та дешевим. У більш дорогих моделях може використовуватися метал.

Матеріал чаші – використовується три варіанти для виготовлення чаш для блендерів: пластик, тритан і загартоване скло. Вибір чаші найчастіше залежить від особистих переваг і від того чи буде ця чаша підходити під вашу посудомийну машину.

Кількість швидкостей – чим більше швидкостей, тим більш функціональним буде блендер. Так як більшу кількість швидкостей дозволяє готувати більше різних страв.

 

Набір функцій та комплектація блендерів залежить від ціни виробника даних пристроїв.  Ці параметри потрібно підбирати виключно під ваші потреби. Немає сенсу переплачувати за функції та додаткові насадки в комплекті, якщо ви не плануєте користуватися ними.

 

Як купити блендер у OnlineMarket?

У нашому магазині представлені найпоширеніші моделі блендерів. Щоб купити блендер, вам потрібно:
1. Вибрати зацікавив вас блендер.
2. Натиснути кнопку Купить, а потім - Оформити замовлення.
3. Заповнити стандартну форму замовлення товару і чекати дзвінка нашого менеджера.
Також, замовлення можна зробити по телефону, вписавши свій номер телефону в поле під кнопкою Купити або, зателефонувавши нам по одному з номерів телефону зазначених у правому верхньому куті сторінки товару або на вкладці Контакти.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner